Tv bingo

Elsker du bingo, så kan TV bingo være noget for dig. Igennem tiden har der været flere forskellige bingo programmer på TV. Pt. er der kun tv bingo på kanalen DK4, hvor de viser SIFA TV bingo.

Kort om bingo på TV

Der har faktisk været tv bingo i mange år. Sifa TV bingo som vises på DK4 har eksisteret siden 1985, og vises hver dag året rundt. DK4 vises primært via kabel tv fra Yousee og Stofa. Programmet optages i Aalborg, og overskuddet herfra går til lokale sportsklubber i Nordjylland. Har du ikke DK4 så kan udsendelsen også streames på tvbingo.dk.

Sifa TV bingo

For at deltage i Sifa tv bingoe, så kræver det at du er oprettet på deres hjemmeside. Det er gratis at oprette ne profil, men der kan godt gå op til 24 timer inden du er registreret.

Ønsker du at spille med så kan der købes seks bingopalder for 25 kr. Da der spilels om penge, så er det et krav at man skal være 18 år.

TV bingoDu kan købe seks spilleplader for 25 kr.

Tidspunkter der spilles

  • Mandag: kl. 19.30
  • Onsdag: kl. 20.00
  • Tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 16.00
  • Lørdag: kl. 19.00

Bingo banko

I 2010 kom der bingo på TV2 med programmet Bingo Banko. Det havde en række komiker som værter. Det var på skræmen i et par år, men er lukket nu.

I 2020 kom der et program som hed Banko Banko , som mindede om bingo banko, men det kørte også kun i en ganske kort stund.

Bingo sider online

Hvis du slet ikke kan få nok bingo, så er det også muligt at spille det online. Her findes efterhånden en lang række muligheder, hvor hyggen er i højsædet. For at finde et godt sted at spille, så anbefaler vi at tage et kig på en oversigt med bingo sider.