Cykling i TV

Elsker du at se cykelløb, men har du svært ved at følge med i alle cykelløb? Med muligheden for at se cykelløb live på tv kan du holde dig opdateret med dine yndlingshold og -ryttere hjemme fra dit eget hjem. Fra Tour de France til Vuelta a España og Giro d’Italia er der masser af muligheder for at se spændende cykelløb på tv.

Cykelløb og cykling i tv i dag

© TVsporten.dk – Cykling i TV

Cykling i dansk TV

Når det kommer til transmission af cykelløb i Danmark, ligger rettighederne ofte hos specifikke tv-kanaler. For eksempel er TV 2, TV 2 Play og TV 2 Sport de go-to kanaler for at fange de største begivenheder som Tour de France. Disse platforme dækker også en bred vifte af andre prestigefyldte løb, herunder Paris-Nice, Vuelta a España og de klassiske endagsløb som Paris-Roubaix og Liège-Bastogne-Liège.

Dette giver danske seere en unik mulighed for at følge med i cyklingens mange facetter, fra de grusomme etapeløb til de eksplosive enkeltdagsklassikere. Har du ikke de pågældende kanaler, så kan du finde se vores oversigt med tv pakker, og evt. overveje at skifte tv pakke, så du kan se de bedste cykelløb.

Streaming af cykelløb

For dem, der søger en mere digital og fleksibel oplevelse, tilbyder streamingtjenester som Discovery+ en omfattende dækning af cykelsporten. Med et ‘Sport’-abonnement kan seere dykke ned i Giro d’Italia, Vuelta a España, og naturligvis Tour de France. Discovery’s dækning strækker sig også til mindre kendte løb, hvilket giver fans mulighed for at udforske sportens dybde og bredden af talenter på globalt plan.

Tour De France

Tour de France er et af de mest berømte cykelløb i verden. Årets udgave lover at blive endnu mere spændende end nogensinde før, og der deltager nogle fantastiske ryttere. Det finder sted i juli og består af 21 etaper over tre uger og dækker ca. 3.400 kilometer (2.100 miles). Det vil føre rytterne gennem bjergpas, dale og byer i hele Frankrig.

Vuelta a España

Vuelta a España er en anden stor begivenhed, der finder sted i september hvert år. Dette løb består af 21 etaper på tværs af Spanien og bliver ofte set som en opvarmning til Tour de France; det kan dog være lige så spændende som sin franske pendant. Løberne tilbagelægger omkring 3200 km i løbet af denne tre ugers begivenhed.

Giro d’Italia

Endelig finder Giro d’Italia sted i maj hvert år og er et af Italiens ældste cykelløb. Dette løb omfatter 20 etaper i hele Italien over to uger og dækker ca. 3500 km (2200 miles). I løbet af denne tid skal rytterne ud på udfordrende ruter gennem bjerge, bakker, sletter og byer i hele Italien.

Det er nemt at følge med i alle de seneste nyheder fra dine yndlingshold og -ryttere hjemmefra, når du ser cykelløb live på tv. Uanset om du foretrækker at se Tour de France eller ser frem til at få en tidlig start på træningen til næste års Vuelta a España eller Giro d’Italia, er der masser af muligheder for at se cykelløb på højeste niveau fra sofaen! Så snup nogle snacks og gør dig klar til en spændende sommer med cykling!

Er du interesseret i det meste sport, så kan du også tage et kig på vores oversigt med sport i tv.