Tennis i TV

Hvis du gerne vil se tennis i TV så skal du have fat i flere kanaler, da Discoverys og TV2s kanaler har forskellige rettigheder til kampe løbende. Tennis i TV er blevet meget populær i Danmark efter at Holger Rune er blevet en del af toppen på ATP touren.

Tennis i TV i dag

Se Grand Slam tennis på Discovery Plus Sport prisen er 129 kr./md.

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger rune er altid igang med en ny turnering. Alle hans kampe vises normalt i TV. Er det en almindelig ATP turnerig, så vil den normalt kunne ses på TV2 play, eller en af TV2’s kanaler, og er det en en grand slam turnering, så vil de kunne ses på Discovery sport.

Grand Slam turneringer i TV

At se tennis i fjernsynet er noget, som millioner af mennesker verden over ser frem til. Det kan være utroligt spændende at se nogle af de store tennisspillere som Roger Federer og Serena Williams, især i forbindelse med verdens mest ikoniske turneringer som Austrailian Open, US Open, French Open og Wimbledon.

Det, der gør disse begivenheder endnu mere specielle, er muligheden for at være vidne til utrolige comebacks og til at se, hvordan noget, der lignede umulige slag, bliver gennemført med ynde og dygtighed. Tennis på tv indbyder til en lige så høj spænding, som hvis du så med på et stadion fyldt med fans, men fra dit eget hjem. Det er ikke kun en tilskuersport – det kan være en fælles oplevelse, der bringer folk sammen i forundring over menneskets evner.