Bedste serier på C More

C More har et udvalg i deres serier som både er stort og bredt, det gælder alt lige fra genre til nationalitet. C More er en streamingtjeneste som er en del af det gamle Canal+, og dermed har de et stort netværk og adgang til mange af de bedste producenter indenfor diverse serier-genre, hvilket er med til at sikre løbende nyt indhold i høj kvalitet.

Prøv C more i dag

c more

Download film til offline: JA
Mulighed for TV-kanaler: JA
Indhold for børn: JA
Prøveperiode: 14 dage

MAX enheder: 5
MAX streams samtidig: 2

C more

99 kr./md
Ingen binding

Reklamelink


Vi har fået lov til at give vores bruger 1 måned gratis prøveperiode – normalt er det 14 dage

20 gode serier på C more vi anbefaler

Placering / TitelBeskrivelse
1 – Game of ThronesNi adelige familier kæmper om kontrol over Westeros’ land, mens en gammel fjende vender tilbage efter at have været i dvale i årtusinder.

2 – Peaky BlindersFølg en gangsterfamilie i 1900-tallets England. Den hård chef Tommy Shelby, og hans brødre leder en organiseret bande, som minder om en mafia med organiseret kriminalitet og vold.
3 – Wentworth Bea Smith bliver spærret inde, mens hun afventer en retssag for drabsforsøget på sin mand og skal lære, hvordan livet fungerer i fængslet.
4 – Ash vs Evil DevilAsh har brugt de sidste tredive år på at undgå al ansvar, modenhed og de onde dødes rædsler, indtil en Deadite-pest truer med at ødelægge hele menneskeheden, og Ash bliver menneskehedens eneste håb.
5 – The Young PopeStarten på Lenny Belardos pontifikat, alias Pius XIII, den første amerikanske pave i historien med Jude Law som paven.
6 – Halt and Catch FireFølg nogle af pionererne bag den teknologiske revolution i 80´erne, som er med til at skabe informationssamfundet, nemlig nørderne i IT-virksomheden Cardiff Electric.
7 – VeepDen tidligere senator Selina Meyer bliver klar over, at det at være vicepræsident i USA, ikke er som hun håbede på. Det er i stedet alt det hun var belvet advaret imod
8 – SunnuntailounasEn far ønsker at starte en ny tradition, og indkalder alle sine børn til en fast søndsfrokost, så de kan komme tættere på hinanden og give deres meninger til kende.
9 – Howards EndFølg de forskellige klasser i England i straten af 1900-tallet. De rige Wilcoxes, de meget idealistiske Schlegels og the Basts fra den nedre middelklasse.
10 – VersaillesI 1667 beslutter den daværende 28-årige konge af Frankrig, Ludvig XIV, at bygge det største palads i verden, nemlig Versailles. Et drænet budget, en række affærer og politiske intriger komplicerer dog tingene.
11 – RatamoEn thriller om Finlands efterretningstjenestes efterretningstjeneste kaldet Arto Ratamo. De får en meget interessant sag om Finlands Premierminister.
12 – Deutschland 89Følg den østtyske spion Martin Rauchs oplevelser under Berlin murens fald i November 1989.
13 – Dr. DeathDr. Christopher Duntsch får en række rutinesager, men efter en række fejlbehandlinger efterlader han dem lemlestede eller døde. Derfor bliver to af hans kollegaer opmærksomme, og en sags sættes i gang.
14 – The White PrincessEn serie opkaldt efter bogen med det samme navn. Her følger man Elizabeth of York, som er den hvide dronnings datter, og hendes liv med ægtemanden Henry VII.
15 – TorpedernaEfter seks år i fængsel slipper Sonny ud. Han ønsker at leve et helt almindeligt liv, men dette er ikke let og han møder mange udfordringer.
16 – Mary kills peopleFølg den enlige mor Mary som arbejder på en skadestue. Her udfører hun aktivdødshjælp til patienter som ønsker hjælp, men alting skal holdes hemmeligt, da det er ulovligt.
17 – Midnight SunMordet på en fransk statsborger fører Kahina Zadi, en franks efterforsker, til Sverige for at undersøge mordet nærmere.
18 – GåsmammanRevisoren Sonja lever et stille og ubekymret liv i Stockholm, men en dag bliver Sonja suget ind i en kriminel underverden for at redde sin familie.
19 – AallonmurtajaEt ægtepar leder en kriminel organisation som er specialiseret i smugling. Med tiden bliver de dog trukket ind i international kriminalitet.
20 – Mig før digI en lille by danner en lille pige et usandsynligt bånd til en nyligt lammet mand, som hun tager sig af.

Overvejer du at oprette et abonnement, så læs evt. vores anmeldelse af C More.