Formel 1 TV

Formel 1 er en spændende sport, der har millioner af fans rundt om i verden, og det er ikke anderledes i Danmark. Hvert år stiller tusindvis af danskere sig ind i fjernsynet for at se løbene fra verdens fineste motorsportsserie. Men hvis du ikke har kabel- eller satellit-tv, kan du så stadig følge dine favorithold? Svaret er ja! Lad os se på alle de muligheder, der er for at se Formel 1 i Danmark.

Formel 1 i TV i dag – Kalender

© TVsporten.dk – Motorsport i TV

Tv kanaler der viser Formel 1

TV3+ og TV3 Sport sender begge live-transmissioner af alle Grand Prix i løbet af sæsonen. Det giver seere med adgang til disse kanaler mulighed for at se alle løb uden at skulle betale ekstra for en stor pakke. Det eneste, du behøver, er adgang til disse to kanaler, som er inkluderet i mange mindre pakker, der tilbydes af kabeludbydere i hele Danmark.

Formel 1 streamingtjeneste

For dem, der ønsker at se Formel 1 på deres egne betingelser og uden ekstra omkostninger, er der også den officielle Formel 1 streamingtjeneste.

Pris €29.99 for et år

Besøg F1 TV

Denne abonnementsbaserede tjeneste tilbyder live-dækning af alle løb samt eksklusivt indhold såsom interviews med kørere og teammedlemmer, optagelser bag kulisserne og genudsendelser af klassiske løb fra tidligere år. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis for danske seere! Det er en fantastisk måde for Formel 1-fans i Danmark at komme helt tæt på deres yndlingshold og -kørere.

Det er også muligt at se programerne med et abonnemet på Viasats egen streamingtjeneste Viaplay Sport.

Se Formel 1 uden problemer

Det behøver ikke at være dyrt at se Formel 1, hvis du bor i Danmark. Med adgang til TV3+ og TV3 Sport-kanalerne – som er inkluderet i mange mindre pakker – eller ved at tilmelde dig Formel 1’s egen streamingtjeneste, kan du komme helt tæt på dine yndlingshold uden at sprænge banken. Så næste gang der er et løb på tv, skal du sørge for ikke at gå glip af det! Tune ind på en af kanalerne eller tilmeld dig streamingtjenesten, så du kan nyde al den spænding, der følger med, når du ser en af motorsportens vigtigste begivenheder!

Vi anbefaler at tage et kig på vores priser på tv pakker.