Digitalt TV

Udviklingen går hurtigt, specielt når det gælder tv. Og de tv kanaler, der hele tiden kommer frem, bliver digitaliseret og gør det lettere som forbruger at følge med. Fremadrettet vil tv-signalet primært være digitalt, hvor det tidligere har været analogt, altså via bølger.

Hvorfor får vi digitalt tv?

Der bliver snart slukket helt for det analoge signal til dit tv, derfor kommer det også til at køre på et rent digitalt tv signal. Det giver dig som forbruger flere fordele.

Det gør at du kan spole i programmerne, sætte dem på pause og på alle måder få bedre mulighed for at planlægge din tv dag som du gerne vil.

Overgangen til digitalt tv i Danmark har været flydende. Det kommer dog tættere og tættere på, så det er vigtigt for dig at finde ud af om dit tv er forberedt på det.

Med digitalt tv er der mange tv rundt omkring i stuerne og på værelserne, der skulle have en digital modtager. Har du kabel tv, har det været lettere for dig med overgangen til digitalt tv, hvis du har haft et fjernsyn med DVB-C. For de mange rundt omkring, der har deres egen antenne, skal fjernsynet have DVB-T for at være klart til digitalt tv.

Digitalt tv giver dig mange flere muligheder end det gamle analoge tv signal., derfor kan du lige så godt gøre dig selv den tjeneste at få digital tv. Der er flere udbydere af digitalt tv i Danmark.

Boxer er en af de større udbydere, hvor du valgfrit kan vælge de programmer du gerne vil have. Der er også Viasat, Canal Digital og Yousee, som udbydere af digitalt tv.

Følg med udviklingen af digitalt tv

Der sker hele tiden nye ting inden for digitalt tv. En af de nye trends er baseret på web tv. Det er noget, der vil komme mere og mere af. Der er blandt andet for brugerne af Yousee blevet udviklet en applikation, der gør det muligt at se deres tv på en Ipad, og flere nye konkurrenter kommer på banen med streaming tjenester. Mulighederne bliver flere og flere.

De små ting, der hele tiden sker; udvikling af applikationer, mulighederne for at optage, spole, sætte på pause osv. gør at digitalt tv er fremtiden.  Glæd dig til fremtiden, det bliver spændende at følge med i udviklingen, når det gælder det digitale tv.

Har du ikke et Tv som er klar til at modtage digitlat tv, så tag et kig på vore store sektion med de bedste fladskærms tv.