Gratis TV og streaming

Der findes forskellige muligheder til dig, hvis du ikke ønsker at betale for en traditionel tv pakke. Vi har samlet de forskellige mulighed for at se gratis tv og streaming.

Gratis tv kanaler ( traditionelle)

Markedet for tv har ændret sig en del de senere år, alligevel findes der en lang række flow tv kanaler, de fleste skal man betale for via en tv pakke, men enkelte er gratis.

DR’s kanaler

Licensen skal jo betales, og når den er betalt, er der mulighed for en række spændende “gratis kanaler”, der alle er digitale og kan ses på dr.dk/tv.

Der er tale om kanalerne DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramamsjang og DR Ultra. Kanalerne kan også modtages med almindelig antenne, du skal dog sikre dig at du har et tv der kan  kan klare MPEG da der var et skifte i signallet fra MPEG 2 (år 2012).

Tv2 regionerne

Tv2 leverer en række nyheder lokalt, og disse er gratis at se for alle, du kan finde lokale TV2 region via et almindelige antennestik, ellers kan de ses online via nedenstående.

Folketinget live

Interesser du dig for politik, så kan du altid følge med i hvad der sker i folketinget på:

https://www.ft.dk/webTV/Direkte.aspx

Gratis  streaming og tv på nettet

Streaming fylder mere og mere, og antallet af streamingtjenester vil bare gå op ad de næste år, der heldigvis også nogle gratis tilbud, og dem har vi fundet til dig.

Prøv Cmore gratis i 1 måned

Normale priser for Cmore:

  • Cmore standard 99 kr/md

c morePrøv Cmore helt gratis i 30 dage! Se masser af film og tv-serier. Både dansk og internationalt indhold, også mange af børnenes favoritter. Gælder kun nye kunder.

Prøv Viaplay Film og serier gratis i 14 dage

Normale priser for Viaplay:

  • Viaplay standard 99 kr/md
  • Sportspakken 269 kr/md

Prøv Viaplay omkostningsfrit i 14 dage! Se tusindvis af film og tv-serier, direkte fra din computer, smart-tv, tablet, mobil og spillekonsol. Klik her, og prøv Viaplay for 0 kr. Gælder kun nye kunder.

Ønsker du gratis underholdning, så er der i dag mange muligheder for gratis lydbøger.

Digitale og analoge kanaler

Har du parabol, vil du ofte opleve, at der er nye tv kanaler klar efter en opdatering. Det er på alle sprog, du kan få fat i flere gratis tv kanaler. Udviklingen foregår hele tiden.

Mens du sidder og læse dette, kan der være en ny kanal på vej. Det er dog ikke helt så tit, at der kommer en eller flere gratis kanaler, der er digitale. Der går som regel lidt tid i mellem disse.

Markedet er spændende at følge; specielt også efter der er kommet mange gratis radio kanaler, der gør det muligt at høre masser af godt musik via dit tv. De mange forskellige radiokanaler har ofte et tema så som “strictly 90′es”.

Det kan være en god pendant til de mange gratis tv kanaler, hvis du skal rydde op, gøre rent eller andet; og derfor ikke har brug for at falde i staver foran tv’et.

Fremtiden for gratis tv kanaler

Der vil altid være plads til gratis tv kanaler. Også dem der er digitale. Dog vil der også blive flere og flere betalingskanaler; nogle meget målrettede, andre med et bredere perspektiv.

Et eksempel er TV2, der i 2012 blev en betalingskanal. Ønsker du udelukkende kun at se gratis tv kanaler, der er digitale, vil sandsynligheden for godt kvalitets-tv blive mindre.

Kvalitet koster som regel, og der er stor konkurrence på markedet, hvor finanskriserne også har sat sine spor. Det kan selvfølgelig stadig lade sig gøre at se gratis tv kanaler; også de digitale. Bare ikke med samme standard, som du måske har kunnet tidligere.

Gratis streamingtjenester/ Tv på nettet

Kan du leve med at der dukker en del reklamer op imens du ser programmer, så har vi lavet en liste du kan kigge på.

dr tv

Her finder du typsik reality TV fra TV3’s kanaler, og det er alt sammen finansieret af reklamer, se ViaFree.

De specielle programmer

Er du en af mange som elsker at se SIFA bingo, men har du ikke DK4, så læs evt. mere hvordan du kan se TV bingo gratis.