Gratis film

At se film er en af de mest populære tidsfordriv rundt om i verden. I Danmark er det vigtigt at se film lovligt, der har tidligere været mange ulovlige tjenester, men det er dumt og risikablet at benytte disse. Heldigvis er der en håndfuld gratis muligheder til rådighed for dem, der ønsker at se film uden at bryde loven. Lad os gennemgå nogle af disse gratis filmtjenester, og hvad du skal vide om dem.

Streamingtjenester med en gratis prøveperiode

Den mest populære måde at se gratis film lovligt i Danmark på er ved at benytte sig af streamingtjenester, der tilbyder en gratis prøveperiode.

Der er flere tjenester, der tilbyder dette.

  • C more
  • Viaplay
  • Discovery Plus
  • Prime Video
  • Apple TV plus

Disse tjenester giver dig adgang til hele deres bibliotek i en begrænset periode – normalt7-30 dage – så du kan se alle de film fra deres katalog, som du ønsker i løbet af denne periode. Det giver dig masser af tid til at beslutte, om du vil fortsætte med at bruge tjenesten efter prøveperiodens udløb eller ej.

Filmstriben – gratis film online

Filmstriben er en anden god mulighed for at se gratis film lovligt i Danmark. Dette er bibliotekernes filmtjeneste, og den er helt gratis for alle at bruge – det eneste du behøver er at oprette dig som bruger! Den tilbyder et bredt udvalg af film fra forskellige genrer og epoker, så der er noget for enhver smag her.

Den eneste ulempe er, at brugerne er begrænset til at låne 4 film om måneden. Skal du se mere så koster det dig penge!

Lån gratis film på biblioteket

Endelig giver biblioteker i hele Danmark borgerne mulighed for at låne både bøger og film gratis! Du kan låne op til to film på én gang med en låneperiode på 7-14 dage – disse lån er normalt dvd-film snarere end digitale kopier.

Det er værd at bemærke, at mange biblioteker har et online-katalog, hvor du kan tjekke, hvilke film de har, før du besøger dem personligt, hvilket kan spare tid og kræfter, når du skal finde noget nyt og interessant at se!

Benyt muligheden for at se gratis film lovligt

Der er altså masser af lovlige måder for danskere at nyde at se film på uden at bryde nogen love eller bruge penge. Fra streamingtjenester, der tilbyder gratis prøveperioder og Filmstribens biblioteksbaserede filmtjeneste til at låne dvd-film direkte fra dit lokale bibliotek – der er ingen mangel på muligheder, når det kommer til at finde noget nyt og spændende filmmæssigt