TV på afbetaling

Udviklingen indenfor TV-teknologi går virkelig stærkt. Billedet bliver hele tiden forbedret, modellerne slankere og prisen daler. Derfor kan det været fristende at få et nyt TV. Har du ikke pengene på din konto, så er det i dag nemt at købe på afbetaling hos en lang række online forhandlere.

Find TV tilbud

Hifiklubben tv
Vurdering

TV udvalg

Stort udvalg af de bedste TV

Afbetaling via

Klarna faktura

Reklamelink

computersalg tv
Vurdering

TV udvalg

Mange populære TV

Afbetaling via

Viabill

Reklamelink

proshop tv
Vurdering

TV udvalg

Meget stort udvalg

Afbetaling via

Klarna faktura

Reklamelink

Find et TV som du kan betale med din økonomi

Selv om et nyt fjernsyn i dag er billigt, så findes der produkter i mange forskellige prisniveauer. Det betyder også at det ikke er alle i Danmark som har råd til de dyreste modeller her og nu, men de fleste kan dog betale over tid, hvor du laver en afbetalingsordning med en online forhandler.

I dag er der flere forhandlere der tilbyder denne løsning, og vi har listet de bedste muligheder, så kig evt. hos dem.

Ting du skal holde øje med

Hvis du ønsker at købe et fjernsyn på afbetaling, så er der nogle punkter du skal være opmærksom på.

  • Hvilken rente skal du betale: I mange tilfælde skal du betale renter for til den udbyder der giver dig kredit i forbindelse med din afbetalingsaftale.
  • Løbetiden: Du skal i langt de fleste tilfælde selv bestemme over hvor lang ti d din afbetalingsaftale skal strække sig over.

Er du tvivl om hvilket tv du skal købe, så se vores store fladskærms test.

Hvad er Viabill?

 Med ViaBill får du en online betalingsløsning som giver dig mulighed for at betale senere via en afdragsløsning. Ved betaling af varne vælger du vetlaing med Viabill, og du modtager herefter varen fra webshoppen som ved normal betaling.
Herefter afdrages beløbet til Viabill i flere små portioner.

Hvad er Klarna faktura?

Med Klarna faktura kan du også betale varer i en webshop. I stedet for at betale det hele her og nu, så betaler du beløbet i via flere fakturaer. Renten er 0%, men i stedet betales der et mindre gebyr.