After film – se alle filmene i rækkefølge

Hvis du ikke har hørt om After-serien endnu, går du glip af noget! Denne romantiske filmfranchise består af fire film, der udkom mellem 2019 og 2022. Lad os tage et kig på plottet i hver film i serien.

Filmene kan ses på Viaplay

Alle After filmene findes på Viaplay. Det kræver et abonnement til Viaplay Film og serier som koster 129 kr. md.

Men har du ikke været medlem tidligere, så er det muligt med 1 uges gratis prøvetid.

Reklamelink

1: After ( 2019)

Den første del af After-serien følger Tessa Young, en ambitiøs universitetsstuderende, hvis liv tager en uventet drejning, da hun møder Hardin Scott. Hardin er en mystisk bad boy med en mørk fortid, som får Tessa til at sætte spørgsmålstegn ved alle hendes dybtliggende overbevisninger om kærlighed og livet.

Efterhånden som deres forhold udvikler sig, må både Tessa og Hardin konfrontere deres indre dæmoner og træffe nogle svære beslutninger, som vil afgøre deres fremtid sammen.

Trailer

2: After We Collided (2020)

I After We Collided bliver Tessa og Hardin tvunget til at se deres problemer i øjnene, mens de kæmper for at holde sammen på trods af voksende spændinger mellem dem. I mellemtiden træder nye mennesker ind i deres liv, som udfordrer dem endnu mere og tvinger dem til at genoverveje, hvad det vil sige at være i et rigtigt forhold.

Vil de være i stand til at finde fred i hinandens arme, eller bliver de nødt til at gå hver til sit?

Trailer

3: After We Fell (2021)

I den tredje del af After-serien fortsætter Tessa og Hardin med at kæmpe med tillidsproblemer, mens de forsøger at komme videre efter begivenhederne i de foregående film. Med udefrakommende, der forsøger at splitte dem fra hinanden ved hver eneste lejlighed, kan de så finde styrke i hinanden, eller vil de blive ofre for udefrakommende kræfter?

Vil de være i stand til at genoplive deres kærlighed, eller vil de blive adskilt for altid?

Trailer

After 4: After Ever Happy

I “After 4: After Ever Happy” står Tessa og Hardin over for nye udfordringer, da deres forhold bliver sat på prøve af fortidens spøgelser og hemmeligheder. Tessa kæmper for at finde sin egen vej og forstå, hvem hun virkelig er, mens Hardin forsøger at bevise, at han har ændret sig og kan være den mand, Tessa fortjener.

Filmen udforsker tematikker som kærlighed, tillid og forsoning, mens Tessa og Hardin navigerer gennem deres intense og stormfulde forhold. Den præsenterer også nye karakterer og intriger, der bidrager til historiens kompleksitet.

“After 4: After Ever Happy” giver seerne en afslutning på Tessa og Hardins historie og bringer deres rejse mod kærlighed og selvopdagelse til en emotionel og tilfredsstillende konklusion.

Trailer