YouSee er kendt for deres bredbåndsinternet og TV, men kunder med en af disse er nok også bekendte med med YouSee webtv.

YouSee webtv er en mulighed for at kunne se en lang række live-kanaler via din computers browser. Du kan se det i hjemmet, så længe du er koblet på internettet. Hvilke kanaler, og hvor mange kanaler du kan se, afhænger af dit abonnement hos YouSee.

Udover at se webtv på computeren, giver YouSee webtv også mulighed for at se tv på smartphonen eller tableten. Det betyder, at du i hele hjemmet kan se op mod alle dine live-kanaler, uden at skulle sidde foran fjernsynet.

Frihed i dit tv valg

Flere og flere danskere anskaffer sig en smartphone eller en tablet. Det bliver nu muligt at se YouSee webtv på dem også. webtv giver en frihed, og hvis man tilkøber en service hos YouSee, er det muligt at se kanalerne overalt i landet. Du kan så f.eks. bruge det i bussen på vej hjem fra skole.

Og hvis der er uenighed i familien om, hvad I skal se, så er YouSee webtv en mulig løsning på dette. Du finder bare din computer eller en anden bærbar enhed frem, og så kan I se hvert jeres program. Du kan sidde med den i sengen eller ved spisebordet; men køkkenet er også en mulighed, hvis det er det, man ønsker.

Mange af konkurrenterne til YouSee tilbyder kun kunderne at se programmer online eller at få forpremiere på nogle af deres afsnit; men det er ikke alle, der tilbyder live-kanaler. Hos YouSee har du også muligheden for at leje de nyeste film online.

Du slipper for diskussioner i hjemmet, og du kan få mulighed for at se op til alle dine favorit live-kanaler.

Der findes mange alternativer til YouSee webtv, men mange af dem tilbyder ikke live-kanaler, men derimod bare programmer. Hvis du tænker lidt på det ovenstående, og er du den heldige ejer af en tablet eller en smartphone, bør du overveje YouSee webtv. Så undersøg dine muligheder for webtv. Og hvis du ikke allerede er den heldige ejer af et abonnement, er det oplagt at anskaffe det.