Kabel tv er en populær løsning, der vælges af mange. Der er da også en række fordele ved at vælge kabel tv.

Først og fremmest er det nemt. Du bestiller bare en tv pakke og sætter antennekablet i antennestikket – og så er du kørende.

Samtidig er udbuddet af tv kanaler stort i forhold til mange af de pakker, som du kan modtage med antenne. Og her er du ikke afhængig af at have en digital tuner i dit tv eller en digital modtagerboks.

Sammenligner man med parabol tv, så er det muligt at modtage tv i storbyen – noget der ikke altid er muligt med en parabol, der kræver frit udsyn mod syd. Samtidig forstyrres signalet heller ikke i så stor grad af vind og vejr.

Ikke for alle

Det er dog ikke alle, som har mulighed for at modtage tv via kabel, da det kræver, at en tv udbyder har lagt kabler i jorden. Og det er først og fremmest tilfældet i de større byer.

Så bor du på landet, bør du i stedet kigge på en løsning med parabol eller antenne.

YouSee og alle de andre

Den største udbyder af kabel tv er uden sammenligning YouSee fra TDC. Der findes andre muligheder som Stofa TV og Dansk Bredbånd – men deres kabelnet ikke i nærheden af at dække lige så meget som YouSee.

Yousee har flere forskellige pakker, hvor selv den mindste pakke byder på en lang række af de mest populære danske og udenlandske kanaler. Og vælger du den helt store pakke, så får du næsten alle de kanaler, som du kan ønske dig – inkl. en række i HD.

Viasat og Canal Digital

Har du ikke nok i udbuddet af kanaler fra YouSee (eller en af de andre udbydere), så kan du supplere med en tv pakke fra Viasat eller Canal Digital.

På den måde får du også adgang til en række betalingskanaler med f.eks. film og sport.

yousee tvYousee er blandt vores foretrukne tv udbydere, og det er der en god grund til.