DVB-T er en forkortelse for Digital Video Broadcasting-Terrestrial og betegner transmission af et tv signal via en tv mast.
Til at modtage et DVB-T signal, har du brug for en digital antenne. Du skal også have en digital modtager – også kaldet en DVB-T tuner.

DVB-T modtageren kan være indbygget i dit tv – hvilket er tilfældet i mange af de nye tv. Er den ikke det, har du også brug for en digital modtagerboks (også kaldet en set top box), der kan omforme signalet til dit tv. Ofte er der også indbygget en harddisk i den eksterne modtagerboks.

Hvis du vil se tv kanaler i HD kvalitet, skal modtageren have indbygget MPEG-4. Mange indbyggede DVB-T modtagere har kun MPEG-2, der er en ældre standard.

Du kan modtage alle DR’s kanaler (inkl. DR HD, DR K, DR Update og DR Ramasjang) gratis via DVB-T. Indtil 2012 kan TV2 også modtages gratis.

Ønsker du et større udbud af DVB-T kanaler, kommer du ikke udenom en betalingstjeneste. Her er Boxer Tv klar den største spiller på markedet. Hos Boxer Tv kan du vælge imellem en lang række forskellige tv pakker.